Fotball‎ > ‎

Uslåelige fotballjenter

lagt inn 27. jan. 2013, 22:02 av Vestre Gran Idrettslag   [ oppdatert 27. jan. 2013, 22:07 ]

JUBELJENTER: 12-åringene fra Vestre Gran har vunnet alt denne sesongen.Fra venstre, Oda Støen Kolkinn, Mari Finstad, Ingunn Myhre, Lise Molden Stensrud, Randi Kristine Solbakken. Bak fra venstre: Marthe Aaserud, Marlene Bekkelund, Ingrid Heier Jorstad og Ingeborg Grini Sørlie.

Av: AGNES ROLL-MATTHIESEN sporten@hadeland.net 917 43 752

Tolvåringene til Vestre Gran har gjennomført sesongen med glans. I løpet av tolv kamper har de spreke jentene scoret 129 mål og sluppet inn 22 i andre enden. Da jentene møtte opp for å spille sin siste kamp for sesongen på hjemmebane, var det naboene fra Gran som sto på andre siden.

Planen var klar fra første stund. Gi 100 prosent, samarbeide og ha full konsentrasjon. Til tross for en god plan var det Grans jenter som fikk den beste starten. Etter 20 minutter spilt i første omgang var det nemlig Gran som hadde satt fire baller i målet til Vestre Grans null.

Snuoperasjon

Det krevde en enorm snuoperasjon fra Vestre Grans jenter, men de beviste at ingen ting er umulig i fotball.

I de siste minuttene av kampen satte vertene inn det avgjørende målet og ett minutt senere kom et nytt. Stillingen ble til slutt 9–6 til Vestre Gran etter en spennende kamp.

Begge lagene har hatt en god sesong og var de jevneste lagene i puljen. De to nabolagene har godt kjennskap til hverandre fra både skole og annen idrett, noe som gjør det ekstra morsomt å vinne.

Dommer, Tiril Helen Velsand, synes at begge lagene spilte en god kamp og at nivået var høyt for alderen. Det var ikke bare dommeren som var imponert, foreldre fra begge lag synes jentene har spilt bra og jobbet godt hele sesongen.

– Det har vært en veldig fin sesong. Jentene har lært fort og blitt bedre i løpet av tiden jeg har trent de. I dag synes jeg kampen var veldig spennende, slik som fotball skal være. Etter mange store seirer var det morsomt med en jevn kamp, sier Vestre Grans trener Thor Aaserud.

Jubel og moro

Da seiersjentene kom av banene etter å ha vunnet serien, var det ingen ting å si på humøret. Det var seiersrop, bølgen, latter og klemmer som kunne høres fra sletta.

– Det var veldig spennende i starten da vi lå så mye under, men heldigvis klarte vi å jobbe oss opp igjen. Vi pleier nesten alltid å komme i 2. omgang, forteller Ingrid Heier Jorstad.

Etter en god sesong kunne jentene også fortelle at selvtilliten var på topp og at de fleste var klare for jobbe enda hardere til neste sesong. De har i år trent en gang i uken, pluss kamper i helgene. Laget har vunnet stort over mange lag, men synes helt klart at Gran har vært den beste motstanderen.

– Vi måtte bruke alle kreftene vi hadde og jobbe hardere en før for å vinne denne kampen her.

Målet er å kunne gjøre det like bra som i år hvert år! Nesten alle jentene skal fortsette med fotball og mange vil også bli «proffe».VAFFELSALG: Det var mange som benyttet seg av muligheten til å kjøpe vafler og noe varmt å drikke da regnet kom.


MÅL: Glade jenter fra Vestre Gran etter at scoringene trillet inn utover i andre omgang.


JEVNT: Kampen mellom Vestre Gran og Gran ble både spennende og målrik.