Fra styret‎ > ‎

Få email hver gang vi oppdaterer med nyheter!

lagt inn 24. jun. 2014, 01:40 av Vestre Gran Idrettslag   [ oppdatert 24. jun. 2014, 01:45 ]
Vi har nå laget en tjeneste, som gjør at du kan motta en epost når vi har lagt inn nyheter fra de ulike gruppene i VGIL.

Slik gjør du: Fyll ut skjemaet på toppen av nyhetssiden til hver gruppe i idrettslaget med din epostadresse og klikk på Abonner-knappen. Du vil bli bedt om å taste inn en kode. Deretter vil du motta en epost fra Google Feedburner, som ber deg bekrefte abonnementet. Klikk på lenken i denne eposten - og voila, du får nå en epost hver gang det blir postet nyheter fra denne gruppen.

Dersom du lurer på hvordan du går til nyhetssiden for hver gruppe: Se øverste del av siden under logoen. Der er det noen blå firkanter med hvit skrift på. Klikk på "Fra styret" hvis du vil gå til nyhetssiden fra styret, "Fotball hvis du vil gå til nyhetssiden fra fotballgruppa o.s.v. Skjemaet for bestilling av abonnement ligger øverst på hver respektive side.

Merk at du må abonnere på nyheter fra hver enkelt gruppe for seg, d.v.s. det er ett abonnement for nyheter fra styret, ett for nyheter fra fotballgruppa, ett for nyheter fra ski, ett for nyheter fra trim og ett for nyheter fra Hadeland Maraton.

Det betyr at du må fylle ut fem skjemaer for være fullt oppdatert på alt nytt som kommer fra VGIL, på en annen side har du  muligheten til å abonnere på nyheter fra kun den eller de gruppene som interesserer deg.

Vi håper abonnementsordningen vil falle i smak.

Hilsen Grethe Bøe, webmaster