Fra styret‎ > ‎

Readaktøren trenger hjelp

lagt inn 3. aug. 2013, 22:24 av Vestre Gran Idrettslag
Det siste året har vi slitt med sykdom i redaksjonen i VGIL-nytt. Vi håper på en bedring, men inntil videre har redaktør Håkon Grymyr store problemer. Vi hadde en nødløsning på den siste avisen. Resultatet ble meget bra, men er dessverre altfor kostbart og idrettslaget har ikke økonomi til å fortsette å lage klubbavisen til den prisen. Finner vi ingen løsning, er det slutt for klubbavisen.

Derfor etterlyser vi folk blant de som leser nettsiden vår, som har tekniske kunnskaper til å ta på seg jobben med layouten av VGIL-nytt. (Kontakt Håkon på tlf. 917 98 675 eller en i styret hvis du vil være med å produsere klubbavisen.)

Neste klubbavis skulle vært i distribusjon i midten av august, men vi har dessverre ingen til å montere stoffet. Kan nevne at vi har gjort stoffet ferdig - og tror det vil dekke 32 sider og i tillegg seks sider annonser.

Stoff: Hadeland Maraton, Historien om "papirtessene", "sykkelrittet Rojan Rundfahrt, fotballstoff, straffegebyr for mosjonsløpere, evaluering av Hadeland Maraton, som forbereder 20-års jubileum neste år og en god del smånotiser. Dessuten ca. 60 bilder.